Hoping Tempo - Fill It To The Rim With Millicent.

Många som använder e-ciggs

Det är många som röker idag och det är verkligen inte bra det är något som skadar dom och som saknar dom runt omkring dom. Det är bra när folk försöker att sluta röka och vissa har gått över till e- cigg för att kunna trappa ner. Ja dom använder sig av elcigg för att kunna trappa ner på cigaretter och det är ju bra. Det är ju bättre så att dom kan sluta att röka helt så småningom. 
Det är väldigt viktigt att man tar ansvar för sin hälsa så att man kan må så bra som möjligt och att man även tar hänsyn till andras hälsa.

Viktigt att ta tag i det

Ja det är bra när man kan ta tag i hälsan och se till att det blir så bra som möjligt och det finns många saker som bidrar till en hälsosam livsstil och en sån är ju såklart att sluta röka om man skulle göra det. Prio ett sen är det bra att röra på sig och äta rätt och även att se till att man får sova och mår bra. Ja det finns så mycket som man kan göra för att man ska bli bättre och att man ska kunna känna sig piggare och friskare. Ja det är nåt som verkligen är bra och som gör att man kan bli friskare och känna sig bättre. 
Så man gör väl i att försöka att kunna bli friskare genom att ta tag i sin hälsa och se till att man kan må så pass bra som möjligt. Det finns många saker som hjälper en med det och idag så finns det så bra alternativ till nyttigare mat och så, så det behöver inte vara så svårt att få bättre och hälsosammare vanor. Det är något som man behöver och som man vill ha.